Stomatološke usluge

Pružamo čitav spektar stomatoloških usluga

endodoncija

Bolesti zuba i endodoncija

Primenjujemo najsavremenije materijale, a posebno izdvajamo najnoviju generaciju kompozita kojom se postiže idealno uklapanje plombe sa zubnim tkivom i dugotrajna postojanost, čime se smanjue mogućnost nastanka novog (sekundarnog) karijesa.

Parodontologija

U ovoj oblasti rešavamo probleme potpornog aparata zuba. Tkiva koja vezuju zub i kost oboljevaju i mogu dovesti do rasklaćenja i preranog gubitka zuba. U zavisnosti od težine oboljenja razlikuje se i terapija. Redovnim kontrolnim posetama stomatologu (na svakih 3-6 meseci), uklanjanjem mekih naslaga (poliranjem) i ultrazvučnim skidanjem kamenca smanjuje se razvoj parodontopatije i produžava zdravlje zuba i desni.
parodontologija
parodontologija-2
protetika-estetska-stomatologija
protetika-estetska-stomatologija-2

Protetika i estetska stomatologija

Napredak stomatologije u ovoj oblasti omogućio nam je da obezbedimo nadoknade kojima ćete biti besprekorno zadovoljni i koje će vratiti osmeh na vaše lice. Protetske nadoknade koje izrađujemo postižu izuzetnu preciznost i estetsko uklapanje sa prirodnim zubima i vraćanje funkcije koja je narušena.

Dečija i preventivna stomatologija

O najmlađim pacijentima u našoj ordinaciji vodi se posebna briga. Pažljiv pristup i izuzetno strpljenje u radu sa decom osnova su da se najmlađi pacijenti osećaju bezbedno i bez straha prema stomatologu. Redovnim pregledima i blagovremenim intervencijama izbegavaju se bolne senzacije što u daljem odrastanju bitno utiče na odnos prema stomatologu i popravkama zuba.
decija-stomatologija-2
decija-stomatologija
implantologija-2
implantologija-3

Implantologija

Rešenja koja daje ova stomatološka grana napravila su revoluciju u nadoknadi izgubljenih zuba i bezubosti. Prednosti koje implanti pružaju su mnogobrojne. Velika prednost kod implanata je i što okolni zubi ne moraju da se bruse. Savremena stomatologija i implanti koje primenjujemo spremni su da reše i najteže oblike nedostatka zuba.

Oralna hirurgija

Naš rad se zasniva na tome da sve intervencije koje vršimo budu bezbolne i sa što manje traume za pacijenta. Opseg oralno-hirurških intervencija koje vršimo je veliki, a rezultati koje postižemo su garancija našeg konstantnog napredovanja.
oralna-hirurgija
oralna-hirurgija-2
dentalni-turizam-1
dentalni-turizam-2

Dentalni turizam

Stomatološka ordinacija Dental Family sa zadovoljstvom Vam nudi kompletnu brigu o Vašem zdravlju, što podrazumeva i koordinaciju sa drugim specijalistima iz oblasti stomatologije kao i praćenje i održavanja rezultata nakon završenog restaurativnog tretmana u našem centru.

Pregled, dijagnostika i plan terapije su besplatni, ukoliko se koristi neka od stomatoloških usluga.