O nama

Stručan tim stomatologa
potpuno posvećen Vašem zdravlju

Posetite nas

Savremena stomatološka ordinacija u centru grada

Bez obzira na problem koji imate sa zubima, tu smo da Vas saslušamo, posavetujemo, opustimo i izlečimo. Pružamo kompletan spektar stomatoloških usluga, sa posebnim naglaskom na endodonciju, koju radimo specijalnim endodontskim motorima. Konstantno unapređujemo našu stomatološku praksu, kroz osavremenjivanje usluga i ordinacije i obučavanje i specijalizaciju zaposlenih. Poseban akcenat stavljamo na higijenu ordinacije i stomatološke stolice, koja se posle svakog pacijenta dezinfikuje a u radu koristimo jednokratne, potrošne materijale kao i Autoklav, aparat za sterilizaciju novijeg datuma.

o-nama-1
bg-grey

Osnivač i vlasnik

dr Gordana Subotić

Rođena 1983. godine u Beogradu.

Nakon završene srednje Zubotehničke škole u Beogradu, 2002. godine, upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu i diplomira 2009. godine. Obavezan pripravnički staž obavlja u DZ Stari grad. Osnivač i vlasnik Stomatološke ordinacije Dental Family koja je osnovana 2013. godine. Od 2021. godine specijalizant na klinici Ortopedija vilica Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Redovno posećuje seminare i kurseve u zemlji i inostranstvu vezane za ortopediju vilica.

dr Bojan Subotić

Rođen 1985. godine u Zagrebu.

Osnovnu školu završio u Beogradu. Srednju Zubotehničku školu završio 2004. godine, iste godine upisuje Stomatološki fakultet i diplomira 2009. godine. Obavezan pripravnički staž u trajanju od godinu dana obavlja 2010. godine na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA). Od 2011. godine radi kao polivalentni stomatolog u privatnoj praksi. Godinama se usavršava na kongresima i kursevima u zemlji i inostranstvu.

Hobi: skijanje i planinarenje.

Postanite deo naše stomatološke porodice.

U našoj ordinaciji pacijent nije samo broj već osoba koja je došla po pomoć. Tu smo da vas saslušamo, pomognemo i stomatološki pregled učinimo što ugodnijim.

dr Marija Radenković

Rođena 1994. godine u Kragujevcu.

Nakon završene Medicinske škole – smer zubni tehničar, upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu na kom diplomira 2020. godine. Paralelno sa radom se usavršava na kursevima iz oblasti estetske i konzervativne stomatologije. 

dr Jana Sibinović

Rođena je 1996. godine u Ćupriji.

U Ćupriji završava Gimnaziju – opšti smer. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu upisuje 2015 godine i završava u roku. Obavezan pripravnički staž obavlja u okviru Doma zdravlja “Zemun”. Pohađa redovno kurseve i seminare i u toku je sa najnovijim dešavanjima i trendovima u stomatologiji.

Šta pacijenti kažu o nama

Pregled, dijagnostika i plan terapije su besplatni, ukoliko se koristi neka od stomatoloških usluga.